Adana’da eşi tarafından 3 günlük bebeğiyle sokağa atılınca, ailesinin de sahip çıkmadığı kadın, çaresizlik içinde beklediği otogarda polis tarafından fark edilerek sığınma evine yerleştirildi.
27 yaşındaki Aslı A., 4 yıl önce ailesi istemediği halde Bünyamin A. ile kaçarak evlendi. Adana’nın Ceyhan ilçesinde yaşayan çift, ailevi sorunlar yüzünden sürekli tartışmaya başladı. İddiaya göre, genç kadın kocası tarafından sık sık sokağa atıldı. Çift aralarındaki anlaşmazlıklara ve tartışmalara rağmen birlikte yaşamayı sürdürdü. Hamile olan genç kadın, 3 gün önce de bebeğini dünyaya getirdi. Bünyamin A. ise aralarındaki tartışmanın ardından eşi ve bebeğini sokağa attı.
3 günlük bebeğiyle sokakta kalan Aslı A., ailesine sığınmak istedi ancak onlar da kendilerinin istemediği birisiyle kaçarak evlendiği için kızlarını kabul etmedi.
Sahipsiz kalan genç kadın 3 günlük bebeğini de alarak Ceyhan’dan Adana’ya geldi. Otogara gelen genç kadın gidecek yeri olmadığı için kapalı bekleme salonuna yerleşti.
Genç kadın saatlerce hiçbir yere gitmeden bekleme salonunda oturduğu için polisin dikkatini çekti. Polis Aslı A.’nın yanına giderek neden burada beklediğini sordu. Genç kadın kocasının sokağa attığını, ailesinin sahip çıkmadığını, gidecek yerinin olmadığını söyleyerek, "3 günlük bebeğimle sokakta kaldım bana yardım edin" dedi.
Bunun üzerine polis kadın sığınma evi yetkilileriyle görüşüp işlemlerini yaparak, kadın ve çocuğunu sığınma evine yerleştirdi.