İstanbul Adliyesi’nde DHKP-C terör örgütü tarafından rehin alınan ve şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz anısına Giresun’un Paşa Konağı Yaylası’na 54 metrekarelik dev Türk bayrağı dikildi.
50 kişilik ekiple 2 bin 200 rakımlı Paşa konağı yaylasına 23 metre uzunluğunda direk diken Hüseyin Pakdemir,”Bayrağı gönlere çekmek için 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı tercih ettik. 50 kişilik ekibimiz ile güzel bir çalışmanın sonucunda bayrağımızı dalgalandırdık. Geçtiğimiz yıl 2 bin 900 rakımlı Karagöl Yaylası’nda da 24 Metrekarelik bir bayrak asmıştık ve o günden bu güne daha büyük bir bayrak dikmek için çalışmaya başladık. Dikmiş olduğumuz 54 metrekarelik bayrağı Şehit Savcımız Mehmet Selim Kiraz adına diktik ve onun için dua ettik.” dedi.
"Türkiye’de bayraksız dağ, tepe kalmasın" diye çalışacağız diyen Pakdemir,” Arkadaşlar, dostların yardımı ve güzel çalışmalarımız sonucu 54 Metrekarelik dev Türk bayrağını Paşa Konağı Yaylası’nda dalgalandırdık. Mutluyuz, onurluyuz,” ifadelerini kullandı.