Ekonominin gelişmesine katkı sunan girişimci kadınlar, bu yıl 2’incisi düzenlenen “Girişimci Kadınlar Çekmeköy’de Buluşuyor” projesi kapsamında bir araya geldi.
Girişimci kadınların ekonomiye olan katkılarının arttırılması ve girişimciler arası diyalogların güçlendirilmesi amacıyla başlatılan “Girişimci Kadınlar Çekmeköy’de Buluşuyor” projesi çerçevesinde Çekmeköy Kent Konseyi girişimci kadınları yemekte buluşturdu. Çekmeköy Belediyesi Nikah Sarayı’ ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin eşi Fatma Güllüce, AK Parti 1’inci Bölge Milletvekili adayları Ayşe Kartal ve Mustafa Demiral ‘ın yanısıra çok sayıda girişimci kadın katıldı.
“ÇEKMEKÖY 4‘ÜNCÜ YILINDA METROSUNUN TEMELİNİ ATMIŞ, 6’NCI YILINDA METROSUNA KAVUŞMUŞ BİR İLÇE”
Çekmeköy Kent Konseyi çalışanlarını çalışmalarından dolayı tebrik eden Başkan Ahmet Poyraz, ”Belediyemizin önemli bir sivil toplum kuruluşu içerisinde birçok farklı yapılandırmayı barındıran bir kurulu. Bizimle beraber şehrin güzelleşmesine önemli katkıları olan kardeşlerimiz var içerisinde. Bu başarıların altında. Burada kendimizle ilgili bir artımız yok ama en önemli artımız milletimizin duasıyla bu hizmeti yapıyoruz. İçerisinde bulunduğumuz hizmet kurumunu vatandaşlara kazandırmak gerçekten parayla da olmaz. Bu tabi ki duayla olur. Biz de milletimizden aldığımız duayla bunlara devam edeceğiz. Hemen yan tarafımızda metro getiriyoruz. Çok büyük hizmet bu. Çekmeköy 4’üncü yılında metrosunu temelini atmış 6’ncı yılın sonunda metrosuna kavuşmuş bir ilçe” ifadelerini kullandı.