Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde askeri göreve giderken şarampole yuvarlanan minibüste şehit olan Uzman Onbaşı Tayfun Meşe Balıkesir’de son yolculuğuna uğurlandı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde göreve giderken devrilen askeri minibüste şehit olan Uzman Onbaşı Tayfun Meşe, Balıkesir’in Kepsut ilçesine bağlı Beyköy Köyü’nde toprağa verildi. Şehidin cenazesi ilk baba ocağına getirildi. Türk bayrağına sarılı tabut evin önüne geldiğinde Meşe ailesi gözyaşlarına boğuldu. Şehit Tayfun Meşe’nin annesi Hatice Meşe (47), babası Bilal Meşe (52) ve babaannesi Sakine Meşe ile kız kardeşi Aysel Meşe, tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Cenazeye Vali Yardımcısı İsmail Demirhan, İl Jandarma Alay Komutanı Ömer Arık, Balıkesir Emniyet Müdürü Feridun Boz, Kepsut Kaymakamı Hacı Asım Gül, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul katıldı.
Evinin önünde helallik alınan Şehit Uzman Onbaşı Tayfun Meşe’nin cenazesi daha sonra köy meydanına getirildi. Vatandaşların da katıldığı cenaze namazını Balıkesir Müftüsü Turgut Açari kıldırdı. Top arabasına konulan Şehit Meşe’nin na’şı köy mezarlığına defnedildi. Şehit Meşe’nin dedesi Demir Öz, Tayfun Meşe ile en son 5-6 ay önce göreve gitmeden önce görüştüğünü söyledi.