Gümüşhane İl Özel İdaresi’nde 2015 yılı iş sezonu Vali Yücel Yavuz’un da katıldığı törende dualarla açıldı. Törenin ardından kurum personeliyle yemek yiyen Vali Yavuz, işçilerle birlikte sıraya girerek yemeğini kendisi aldı.
Gümüşhane İl Özel İdaresi’nde, iş sezonunun başlaması nedeniyle tören düzenlendi. Kurumun Yeni Mahalle’de bulunan hizmet binası sahasında düzenlenen törende İl Müftüsü Ercan Aksu dualar yaparken, bir de kurban kesildi.
Törene Vali Yücel Yavuz, Vali Yardımcısı İsmail Özkan, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, İl Müftüsü Ercan Aksu, kurum yöneticileri, memur ve işçi personel ile sendika temsilcileri katıldı.
“BOŞA GEÇİRECEK BİR DAKİKAMIZ BİLE YOK”
Özel İdare çalışanlarına “Pratik çözüm bulacağız, hedefe odaklı çalışacağız, lüzumsuz işlerle zaman kaybetmeyeceğiz” hedefini koyan Vali Yavuz, “Boşa geçirecek bir dakikamız bile yok. Bu milletin bizden beklentisini biliyoruz. Zaman kaybı bizim en büyük handikabımız. İnsiyatif kullanın, ezber bozun, sıradışı olun” dedi.
“GÜMÜŞHANE HALKI YAPILAN HİZMETLERİ GÖRÜYOR”
Gümüşhane insanının memnuniyetini ve yaşam standartlarını daha yukarılara çıkarmak için birlikte, el ele, ekip ruhuyla hareket edileceğini vurgulayan Vali Yavuz, “Kalıcı ve yıllara sari olarak halledilemeyen meseleleri de inşallah sizlerin bu ekip ruhuyla biran önce halleder ve vatandaşımızın memnuniyetini daha da yükseklere çıkarırız. Hepinize Allah kolaylık versin" diye konuştu.
Vali Yavuz, Gümüşhane halkının yapılan hizmetleri gördüğünü ve teşekkür ettiğini belirterek, zor ve ağır görevlerinde Özel İdare çalışanlarına kolaylıklar diledi.
"ZOR COĞRAFYADA, ZOR HİZMETLER YAPILIYOR"
İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar da 2015 yılı iş sezonunun kazasız, belasız geçmesi temennisinde bulunarak, “Bu kurumun ne kadar güzel hizmetler yaptığını, ne kadar zor coğrafyada zor hizmetler yaptığınız hep birlikte görmekteyiz. İlimizin her türlü problemine yetişmeye çalışan kurumumuza desteğini hiç esirgemeyen Valimize, Vali Yardımcımıza, İl Genel Meclisi üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Biz sizin yaptıklarınızı biliyoruz. Köylerde yaşayan insanlarımızın yaşam standartlarını yükseltme gayreti içerisinde olduğunuzu biliyoruz. Allah kaza bela göstermesin.” şeklinde konuştu.
“SORUNLARI EN AZA İNDİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan ise Özel İdare olarak geniş bir alanda hizmet verdiklerini, hedeflerinin köylerdeki altyapı hizmetlerinde sorunları en aza indirmek olduğunu söyledi. Özel İdare’de çalışmanın zor ve meşakkatli olduğunun altını çizen Akdoğan, “Yaptığımız işlerin birçoğu ağır iş sınıfındadır. İşe odaklanıyor, iş güvenliğini elden bırakmıyoruz. Çalışmalarımızda bize sürekli destek veren Sayın Valimize, Milletvekillerimize, İl Genel Meclisi üyelerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz. Kazasız belasız bir iş sezonu geçirmeyi diliyor ve yapacağımız çalışmaların ilimiz ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.
KURBAN VE DUALARLA AÇILIŞ YAPILDI
Konuşmaların ardından kurban kesimi gerçekleştirilirken, İl Müftüsü Ercan Aksu tarafından da dua yaptırıldı.
Kurdele kesiminin ardından protokol üyeleri ve personel kurumun yemekhanesinde birlikte yemek yedi. Yemek sırasında işçilerle birlikte sıraya girerek yemeğini kendi elleriyle alan Vali Yavuz ve diğer protokol üyeleri, birlikte oturduğu işçilerle sohbet etmeyi de ihmal etmedi.