Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yürüttüğü Temel Fotoğrafçılık Eğitimi'nin üçüncüsü düzenleniyor. Gündüz, Temel Fotoğrafçılık Eğitimi alan gençler, akşam saatlerinde Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine karşı meydanlara inerek Demokrasi Nöbetine destek veriyor.


Gençlik ve Spor Bakanlığı  Eğitim, Kültür ve Araştırma Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Temel Fotoğrafçılık Eğitimi'nin üçüncüsü düzenleniyor. Artvin, Rize, Trabzon illerinde 31 Temmuz'da başlayan ve 7 Ağustos'ta sona erecek olan eğitime yurdun çeşitli illerinden gelen 18-29 yaş aralığındak?i 80 gönüllü genç katılıyor. 7 gün boyunca devam edecek olan eğitim Fotoğraf Sanatı Kurumu Derneği’nin profesyonel eğitmenleri tarafından veriliyor.


Gençler, fotoğraf teknolojisi, ışık ve kompozisyon, çekim teknikleri ve fotoğrafta değişkenler konularında ders görecek. Eğitimin 3 günlük kısmı doğada uygulamalı fotoğraf çekimi ile gerçekleştirilecek.7 Ağustos’ta tamamlanacak olan 40 saatlik eğitimin sonunda katılımcılar ‘Temel Fotoğrafçılık Eğitimi Katılım Belgesi’ alacak.? 15 Temmuz’dan bu yana meydanları terk etmeyerek, milli iradeye en güzel şekilde sahip çıkıyor. Gündüz, Temel Fotoğrafçılık Eğitimi alan gençler, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine karşı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla akşamları meydanları boş bırakmayarak, demokrasi nöbetine  destek veriyor. Gündüz saatlerinde eğitimlerini aksatmayan gençler akşam saatlerinde Demokrasi Meydanı’ndaki Rize Gençlik Merkezi’nin açmış olduğu Gençlerin Milli İrade Çadırı’nda yerlerini alıyorlar.