Gürsu Belediyesi tarafından ilçeye yapılan 5 milyonluk yatırım, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından hizmete açıldı. Müezzinoğlu, Gürsululara 7 Haziran’dan sonra daha güzel yatırımlarla hizmet vereceklerini söyledi.
Gürsu Belediyesi bir yılda ilçeye 5 milyon liralık yatırım yaptı. BEBKA’nın desteğiyle butik otel ile doğa sporları merkezi yapılırken, Ericek göletinin kenarına anfi tiyatro ve sahne, 2 tane park, temizlik şantiyesi, araç filosu, Hasanköy yolunda 2.3 kilometre asfaltlama çalışmaları ve şefkat mağazası Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun katılımıyla hizmete girdi. Törene Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Gürsululara 7 Haziran’dan sonra daha güzel yatırımlarla hizmet vereceklerinin sözünü veren Müezzinoğlu, “AK Parti kurulduğundan bugüne hep milletimizin değerleriyle birlikte yürüdük. Milletimizin hayallerinin hedeflerinin önünü açmaya çalıştık. Gürsu’da da Cüneyt kardeşimiz 9 tane çok farklı alanda hizmeti çok kısa bir sürede vatandaşlarla buluşturmuş. Kendisini tebrik ediyorum kendisini gönülden alkışlıyorum. Rabbim inşallah ona Gürsu’ya daha güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. Vatandaşlarımız da kurulduğumuz günden bugüne kadar AK Parti’yi yalnız bırakmadı. Kurucu genel başkanını o gün birileri muhtar bile olamaz derken, cumhurbaşkanı yaptı. Bizim bu cumhura borcumuz var. Bizim bu millete borcumuz var. İnşallah bu borcu ödeyeceğiz. Rabbim üstlendiğimiz sorumlulukların hakkını da hesabını da bizlere vermeyi nasip etsin” diye konuştu.
Genel seçimlerde Gürsu’dan da yüzde 75 AK Parti’ye oy sözü isteyen Müezzinoğlu, 8 Haziran sabahı inşallah Gürsuluları mutlu edecek müjdelerle ve çalışmalarla birlikte olacaklarını söyledi. Müezznoğlu, son olarak ise, “Önümüzdeki dönemde vatandaşımızın başı dik olacak. Bu millet Almanya’da var demeyecek. İngiltere’de var demeyecek. Oralarda olanların daha fazlası Bursa’da olacak. Gürsu’da olacak” dedi.
Bu yatırımlar için Gürsu Belediyesi’nin 5 milyon liralık harcama yaptığını ifade eden Yıldız ise, Bakan Müezzinoğlu’ndan Gürsu’ya hastane istedi. Yıldız, “Gürsu parlayan yıldız olacak diye sözümüz var. Bu doğrultuda hız kesmeden çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.