Yarın yapılacak olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) için dua etmek isteyen öğrenciler ve aileleri Hacı Bayram-ı Veli Camisi’ne akın etti.
Türkiye, yarın yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) kilitlendi. Bir çok gencin geleceğini belirleyecek olan sınavların ilk aşaması olan YGS öncesi vatandaşlar camilere giderek sınavda başarılı olmak için dua etti. Duaların yapıldığı camilerden biri de Hacı Bayram-ı Veli Camisi oldu. Bir çok vatandaşın gelerek namaz kıldığı ve dua ettiği camide yoğunluk yaşandı.
YGS adayı öğrenciler, heyecanlı olduklarını belirterek, Allah’tan hayırlı bir okul, emeklerinin karşılığını almak ve sınavda çalıştıkları yerlerden sorular gelmesini istediklerine dair dualar ettiklerini söylediler. Öğrencilerin aileleri ise çocuklarının heyecanlarını paylaştıklarını ifade ederek, Allah’tan sınavda çocuklarına kolaylıklar getirmesini ve istedikleri okullara girmeleri için dua ettiklerini kaydettiler.
Cami bahçesi içinde yaşlı bir adamın da etrafına vatandaşları toplayarak, toplu halde dualar ettiği ve dua sonrası vatandaşlara elini öptürdüğü görüldü.