Türk pop müziğinin sevilen sanatçısı Gülşen, şarkılarıyla Sadabat Parkı’nı inletti. Festivalde konuşan Haliç Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Mansur Topçuoğlu, “Gençliğin olduğu her yer güzelliklerle doludur” dedi.
Haliç Üniversitesi Öğrenci Konseyi tarafından düzenlenen Haliç Fest 2015 Bahar Şenliği’ne Gülşen damga vurdu. Gün boyu renkli etkinliklerin yer aldığı festivalde akşam sahneye çıkan Türk pop müziğinin sevilen sanatçısı Gülşen, gençleri coşturdu. “Üniversite olarak bir eğitim yılının daha sonuna geldik” diyen Haliç Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Mansur Topçuoğlu, “Gençlerin 1 yıllık stresini atmaları için hem eğlenmeleri hem de kendilerini daha rahat bir sezon sonuna hazırlamaları için bu festivali yaptık. Sanatçı Gülşen bu gece bizlerle beraber. Güzel bir festival oluyor. Gençlere taşkınlık yapmadan bol bol eğlenmelerini tavsiye ediyorum” diye konuştu.
“Eğlenceler, DJ’ler, oyunlar, canlı langırtlar, sumo güreşleri gibi tüm günü kapsayan etkinliklerle Haliç Üniversitesi’nin yaklaşık 8 bin öğrencisine Kağıthane Sadabat Parkı’nda böyle büyük bir eğlence hazırladık” diyen Haliç Üniversitesi Mimarlık Fakültesi doktora öğrencisi ve Öğrenci Konseyi Başkanı Şahin Gürs, “Bunların devamının olacağını biliyoruz. Bu süreçte bize destek veren Mütevelli Heyet Başkanımız Mansur Topçuoğlu’na teşekkür ediyoruz” dedi.
Sanatçı Gülşen’den önce sahneye üniversite öğrencilerinin oluşturduğu müzik gruplarının da çıktığını belirten Haliç Üniversitesi Mimarlık Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Gözde Tüfekçi ise, “Bu sene yapmış olduğumuz Haliç Üniversitesi Festivali’nde konserlerimiz ve öğrenci kulüplerimizin etkinlikleri var. Dans ve tiyatro kulübümüzün gösterileri oldu. Aynı zamanda rodeo, atış talimi gibi yarışmalı oyunlarımız var. Gülşen’den önce sahneye kendi okulumuzda bulunan öğrenci müzik grupları çıkıyor” ifadelerini kullandı.