ESKİŞEHİR,()-ESKİŞEHİR'de Tepebaşı Belediyesi tarafından açılan Hanımeli Sokak, Eskişehirlilerin uğrak noktası olmaya devam ediyor.
Tepebaşı Belediyesi'nin, kadınların el emeklerini değerlendirmelerine imkan sağlamak üzere açtığı Hanımeli Sokak, el işi ürünleri ve ekolojik gıdaları haftanın 7 günü vatandaşların beğenisine sunuyor. Tepebaşı Belediyesi Hanımeli Sokak'ta haftanın her günü farklı bir konsept halk ile buluşturuluyor. Pazartesi günü bireysel (El Sanatları), Salı günü Tepebaşı Belediyesi Belde Evleri (El Ürünleri Sergisi), Çarşamba günü MAYA Derneği (El Ürünleri Sergisi), Perşembe günü Esked-Der (El Ürünleri Sergisi), Cuma günü Esked-Der (El Ürünleri Sergisi) ve yöresel ürünler, Cumartesi günü Üretim Bandı ve Bireyseller Sanatçılar (Sanat Atölyeleri, Ressamlar ve Antika Ürünler) ve Pazar günü Ekolojik Pazar stantları Hanımeli Sokak'ta Eskişehirlileri bekliyor.
Hanımeli Sokak'ta satış yapan kadınlar da stantlardan alışveriş yapan vatandaşlar da bu hizmetten memnun olduklarını belirterek Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'a teşekkür ediyor. Eskişehirlilerin yanı sıra kentimize misafir olarak gelen vatandaşların da başlıca uğrak mekanlardan biri haline gelen Hanımeli Sokak; İsmet İnönü Caddesi'nde, Kanatlı AVM arkasında bulunuyor ve haftanın 7 günü saat 18.00'e kadar hizmet veriyor.