Bursa’nın İnegöl ilçesinde, İmam Hatip Lisesi bahçesine hayırseverler tarafından yaptırılan iki çeşme törenle açıldı. Ayrıca öğrencilerin hüsn-i hat dersinde yaptığı eserlerin yer aldığı sergi de açıldı.
Okul bahçesinde düzenlenen törene Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, İnegöl İmam Hatip Lisesi Müdürü İlhan Yahya Demirbaş, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Bilican, okul müdürlüğü yaptığı İmam Hatip Lisesi’nde bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Bugün temsili olarak iki çeşme ve hat sergisinin açılışı için geldik. Ama ben evvela öğrencilerimi görmeye geldim. Öğrencilerimle sohbet etmeyi çok özledim. Sizler bizim için çok mühimsiniz. Bizler yöneticiler, öğretmen arkadaşlarımız, hepimiz, sizleri kendi çocuklarımızdan ayrı tutmayız. Sizler memleketimizde iyi yerlere gelin ve güzel hizmetler edin. Önünüzde bir engel kalmadı. Geçmiş yıllarda bu okullara çok zulümler yapıldı. Ama artık bütün engeller ortadan kalktı. Hiçbir bahaneniz kaldı. Okulunuzun kıymetini bilin” dedi.
Bilican, çeşmeleri yaptıran hayırseverlere de teşekkür etti. Çeşmeleri yaptıran hayırseverlere teşekkür plaketi verilmesinin ardından hat sergisi açıldı.