Bodrum-İzmir karayolunda direksiyon başında kalp krizi geçirerek hızla bariyerlere çarparak hayatını kaybeden İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karabağlar Meclis Üyesi Latif Büyükdağ için İzmir Büyükşehir Belediyesi önünde cenaze töreni düzenlendi.
İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karabağlar Meclis Üyesi Latif Büyükdağ’ın ölümü herkesi yasa boğdu. Genç yaşta hayatını kaybeden Büyükdağ için İzmir Büyükşehir Belediyesi önünde cenaze töreni düzenlendi. Duygu dolu anların yaşandığı törende, ailesi gözyaşı döktü. Latif Büyükdağ ile iki yıla yakın önemli çalışmalar yaptıklarını söyleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Acımız büyük. Işıklar içerisinde yatsın” dedi.
Çok sayıda kişinin katıldığı törenin ardından Latif Büyükdağ’ın naaşı alkış ve dualarla cenaze aracına bindirildi. Büyükdağ, Narlıdere Cemevinde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.
Edinilen bilgiye göre, Bodrum’dan İzmir’e dönen Büyükdağ, direksiyon başında kalp krizi geçirdi. Bu sırada direksiyon hakimiyetini kaybeden CHP’li meclis üyesi, hızla bariyerlere çarptı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Latif Büyükdağ’a ilk müdahaleyi yaptı. Önce Söke Devlet Hastanesi’ne daha sonra Yeşilyurt Devlet Hastanesine kaldırılan Büyükdağ, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.