Eskişehir Osmangazi Tıp Fakültesi Onkoloji bölümünde yatan lösemili çocuklar yararına, Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası tarafından düzenlenen “Her Toka Bir Oda, Lösemi İçin Harekete Geçin” projesinde yer alan İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası Saç Show ekibi yaptığı değişik saç modelleri ve showları ile izleyicilerin büyük beğenisini kazandı.
Projeye destek amacıyla düzenlenen “Saç Show” etkinliğine İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası Saç Show ekibinin yanı sıra Kütahya Berberler ve Kuaförler Odası, İstanbul Berberler Odası, İstanbul Kuaförler Odası, İzmir Berberler Odası, İzmir Kuaförler Odası, Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası, Bursa Kuaförler Odası ve Ankara Kuaförler Odası Show takımları katıldı. Projeye destek veren tek ilçe ekibi olan İnegöl Saç Show ekibi, ortaya çıkardığı modeller ile dikkatleri üzerine çekti.
AYAKTA ALKIŞLANDILAR
İnegöl Berberler ve Kuaförler Odasının Bayan Kuaförlerinden Sedat Karataş, Fatma Kaya Demir ve İsa Demirez, Erkek Kuaförlerinden Engin Eser, Murat Adıgüzel, Okan Güngör ve Salih Aşkın’dan oluşan bay-bayan saç show ekibi, mankenleriyle beraber günün anlamına özgü yaptığı etkinlik ile farklılığını ortaya koydu. İnegöl ekibinin, Lösemili çocuk görünümü verilen manken ve açtıkları “sizin yardımlarınızla iyileşiyoruz” yazılı pankart ile Lösemili çocuklara destek olunması gerektiğini anlatan anlamlı giriş seremonisi protokol ve izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.
Bu anlamlı girişin ardından saç showlarına başlayan İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası ekibi, etkinliğin en dikkat çeken modellerine imza attı. Ekibin ortaya koyduğu performans, Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyon Başkanı Bayram Karakaş, Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Fethi Özkara, İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, Kütahya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet Çaltı, İzmir Berberler Odası Başkanı Şükrü Bilgin, İstanbul Güzellik Uzmanları Odası Başkanı Ayşe Aydın, Bursa Kuaförler Odası Başkanı İlker Hüseyin Tan, Ankara Kuaförler Odası Başkanı Bülent Erdoğan, İzmir Kuaförler Odası Başkanı Sezayi Apaydın, Bursa Berberler Odası Yönetim Kurulu ve İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Güven ve üyelerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda protokol ve izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.
Gösterilerinin sonunda, Federasyon Başkanı Bayram Karakaş ve Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Fethi Özkara tarafından plaket ve madalya ile ödüllendirilen İnegöl Saç Show ekibi etkinliğe katkıda bulunmanın onurunu ve başarılarını doyasıya kutladı.
ONUR VE GURUR YAŞADIK
İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erhan Güven, Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odasının düzenlemiş olduğu “Her Toka Bir Oda, Lösemi İçin Harekete Geçin” projesi kapsamında, Eskişehir Osmangazi Tıp Fakültesi Onkoloji bölümünde yatmakta olan Lösemili çocuklar yararına düzenlenen bu etkinliğe oda olarak bir nebze katkıda bulunmak amacıyla bay-bayan saç show ekibiyle katıldıklarını belirterek, “Çok güzel bir etkinlik oldu. Değişik illerden ve Büyükşehirlerden katılan saç show ekiplerinin yanında tek ilçe bizdik. Üç bayan, dört erkek berberimiz ve mankenlerimizle beraber bu etkinlik için 3-4 haftadır hazırlanıyorduk. Hazırlıklarımızın ve çalışmalarımızın gurunu yaşadık. Gerçekten etkileyici, günün anlamına özgü bir açılış seremonisi ve saç show gösterisi ile izleyicilerden büyük beğeni aldık. Öyle ki, Federasyon Başkanımız Bayram Karakaş tarafından ekibimiz ile birlikte özellikle tebrik edildik. Eskişehir’de saç show ekibimizle birlikte bir onur, bir gurur yaşadık. Bu onur ve gururun yaşanmasında ve saç show ekibinin hazırlanmasında can-ı gönülden çalışan başta Denetim Kurulu Başkanımız Hatice Terkenli ve İsmail Dügen’e, Saç Show ekibimiz Sedat Karataş, Engin Eser, Fatma Kaya Demir, Murat Adıgüzel, Okan Güngör, Salih Aşkın ve İsa Demirez’e, ayrıca mankenlerine ve bizleri hazırlıklarımızda ve Eskişehir’de yalnız bırakmayan yönetim ve denetim kurulu üyelerime çok teşekkür ediyorum. İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası üyeleri olarak birlik ve beraberliğimiz olduğu sürece her zaman böyle etkinliklerde bulunur ve onurlanırız, gururlanırız. Aslında bu sayede bizde İnegöl’ün reklamına katkıda bulunmuş olduk diye düşünüyorum. Tekrardan emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.