İhlas Eğitim Kurumları’nın yeni okullarından Özel İhlas Bizimevler İlkokulunda 1.sınıflar için okuma şöleni düzenlendi. Sunumunu TGRT FM spikerlerinden Cihat Önal’ın üstlendiği şölene İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç, Genel Müdür Yardımcısı Sebahattin Kazaz ve okul müdürü Ayhan Özbek’in yanı sıra O Ses Türkiye finalistlerinden Abdullah Civliz katıldı.
Okuma yazmayı öğrenerek okul yaşamlarındaki ilk önemli başarıyı sağlayan minikler, anne ve babalarına sundukları gösterilerle doyasıya eğlendi. Öğrencilerin gösterilerinde yer alan mehter bölümünde sahneye Abdullah Civliz çıktı. Sanat hayatının başlangıcı olarak kabul ettiği mehterle ilgili bilgi veren Civliz “Sahnedeki çocukların öz güvenlerine hayran kaldım” dedi. Civliz, çocukların böyle faaliyetlere yönlendirilmeleri ve teşvik edilmelerinin çok faydalı olacağını ifade etti.
Mehter marşının hayatını ne kadar çok değiştirdiğini anlatan Civliz, “Mehtere başladığım ilk zamanlar duygularımdan emin değildim. Ancak bir programda bir teyzenin gözlerinden süzülen yaşları görünce doğru işi yaptığımı anladım" dedi.
Sanatçıya okul adına çiçek takdim eden Ayhan Özbek de, sanatçının mütevazi kişiliğine vurgu yaparak “İhlas Eğitim Kurumları ailesi olarak Abdullah Civliz’i aramızda her zaman görmek isteriz” diye konuştu.