Türkiye’nin en büyük alışveriş, eğlence ve yaşam merkezi Mall of İstanbul, bu yıl da İstanbul’un alışveriş festivaline ev sahipliği yapıyor. 350 mağazası ile binlerce farklı markayı aynı çatı altında bir araya getiren Mall of İstanbul, Shopping Fest kapsamında 12 Haziran Cuma günü saat 24.00’a kadar ziyaretçilerine moda ve eğlence dolu uzun bir alışveriş gecesi yaşatacak. ISF’ye özel efsane indirimlerin yapılacağı gecede ünlü sanatçı Murat Boz da bir konser verecek.
Alışveriş ile eğlenceyi birleştiren ve perakende, turizm, gıda, ulaşım, konaklama gibi birden çok sektörü harekete geçiren İstanbul Shopping Fest’15 (İSF); bu yıl 6-28 Haziran tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. İstanbul Shopping Fest’in en önemli gecesine ise bu yıl da Mall of İstanbul ev sahipliği yapıyor. Yüzlerce markanın festival kapsamında yapacağı “Efsane İndirim” gecesi 12 Haziran Cuma günü Mall of İstanbul’da gerçekleşecek. Gece saat 24.00’a kadar açık kalacak Mall of İstanbul’da geceye özel ürünler, çok özel fiyatlar ve indirim oranları ile satışa sunulacak.
MURAT BOZ HAYRANLARI İLE MALL OF İSTANBUL’DA BULUŞUYOR
İstanbul Shopping Fest “Efsane İndirim” gecesinde ünlü sanatçı Murat Boz da Mall of İstanbul’da hayranları ile buluşacak. 12 Haziran Cuma günü saat 19.30’da başlayacak konser kapsamında Murat Boz, Mall of İstanbul ziyaretçilerine eğlenceli bir alışveriş deneyimi yaşatacak.
İSF “EFSANE İNDİRİM” GECESİNDE ÜNLÜ JEAN MARKASI LOFT’TAN “EXCLUSIVE DEFİLE”
Mall of İstanbul ISF Efsane İndirim gecesinde yapılacak bir diğer etkinlik ise ünlü jean markası Loft’un 2015 ürünlerini sergileyeceği geceye özel defilesi olacak. Akif Örük koreografisi ile saat 21.00’da başlayacak defilede ünlü mankenler Simge Tertemiz, Merve Büyüksaraç, Elif Ece Uzun, Ebru Öztürk, Tuğba Melis yer alacak. Gecenin bir diğer özel konuğu ise moda dünyasının ünlü ismi Uğurkan Erez olacak.
MALL OF İSTANBUL
Türkiye’nin en büyük yerli AVM yatırımcısı Torunlar GYO tarafından 1.3 milyar TL’lik yatırımla hayata geçirilen Mall of İstanbul; 23 Mayıs 2014’te ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.
200 bin metrekare kiralanabilir alanı ve toplam 350 mağazası ile dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen markalarına ev sahipliği yapan, Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezi Mall of İstanbul, İstanbul’un gelişen bölgelerinden Başakşehir’de Atatürk Havalimanını TEM’e bağlayan Prestij Yolu (eski Basın Ekspres) üzerinde yer alıyor.
Mall of İstanbul, Avrupa’nın en büyük kapalı eğlence parkı MOİPARK, gurme lezzetleriyle GUSTO MOİ gibi farklı fonksiyonları içinde barındırmanın yanı sıra, sanatın yeni sahnesi MOİ SAHNE,16 salon, 3000 koltuk kapasiteli sineması Cinetech ve Ottomanya Osmanlı Müzesi ile de eğlencede beklentileri yükseltiyor.
Perakende sektörünün ilk’leri ve en’lerini içinde barındıran Mall of İstanbul’a, 11 ayrı noktadan giriş yapılabiliyor. 83 adet yürüyen merdiven ve 42 adet asansör ile iç ulaşımın sağlandığı alışveriş merkezi, ziyaretçilerine geniş koridorları ile kolay dolaşım ve alışveriş imkanı sunuyor.
Türkiye’de içerisinde 12 adet ile en fazla departman store bulunan AVM unvanını taşıyan Mall of İstanbul, ayrıca en çok çocuk mağazasına sahip alışveriş merkezi olarak ön plana çıkıyor.