İstanbul’dan, Balıkesir’in Marmara Adası’na ulaşım için İDO’nun deniz otobüsü seferleri 17 Nisan’da başlayacak.
İDO, İstanbul’dan Marmara ve Avşa adalarına ulaşım için deniz otobüsü seferlerini 17 Nisan’dan itibaren başlatacağını açıkladı. Ülkedeki yaz turizminde önemli bir yeri bulunan Marmara Adası’na, İstanbul’dan tatil ve gezi amaçlı gitmek isteyen yolcuları için çalışma yapan İDO, 17 Nisan - 14 Haziran tarihleri arasında deniz ulaşımı seferleri gerçekleştirecek. İDO’nun Yenikapı ve Bostancı terminallerinden hareket edecek olan deniz ulaşımı araçları; Cuma günleri 18.30’da Bostancı’dan, 19.05’te Yenikapı’dan adalara hareket ederken, Pazar günleri ise; Avşa Adası’ndan saat 16.00’da, Marmara Adası’ndan da saat 16.30’da İstanbul’a dönüş gerçekleştirecek.
İDO, baharla birlikte ada keyfi yaşamak isteyenler için bilet fiyatlarını da düşük tuttuğunu duyurdu. 29 TL’den başlayan avantajlı fiyatlarla biletlerin ido.com.tr ’den alınabileceğini duyuran İDO, önümüzdeki yaz günlerinde Marmara ve Avşa adalarında hareketli bir sezon yaşanmasını tahmin ediyor.
Marmara Adası’nda, Kole Plajı, Çınarlı Plajı, Manastı Plajı, Aba Plajı ve Şifalı Su Plajı yer alırken, ada genelinde bir çok konaklanabilecek otel bulunuyor.