Kars’ta öğle saatlerinde aniden bastıran sağanak yağmur cadde ve sokakları sular altında bıraktı. Yağmurdan dolayı çok sayıda iş yerinin bodrumu su doldu. Karşıdan karşıya geçmek isteyen vatandaşlar ise asfalta taş dizerek üzerinden atladı.
Öğle saatlerinde başlayan sağanak yağmur cadde ve sokakları göle dönüştürürken, vatandaşlara da zor anlar yaşattı. Bir anda sağanak yağmura yakalanan vatandaşlar iş yerlerine sığınırken, caddeyi karşıdan karşıya geçmek isteyen vatandaşlar ise akla karayı seçti. Digor Pazarı’nda ise çok sayıda iş yerine yağmur suyu doldu.
Kars’ta etkili olan sağanak yağmur yarım saatte etrafı sular altında bıraktı. Cadde ve sokakların sular altıda kaldığı kentte, vatandaşlar ise pratik zekalarıyla caddeyi karşıya geçmenin yolunu buldu. Faikbey Caddesi’ne taş dizen vatandaşlar, ayakları ıslanmasın diye dizdikleri taşlardan atlayarak karşıya geçti.
Kars merkezde sağanak yağmur etkili olurken, yüksek kesimlerde dolu yağdı. Yağmur ile birlikte hava sıcaklığında düşüş oldu. Öte yandan Kars’ta yağışlı havanın hafta sonuna kadar devam edeceği bildirildi.