İstanbul’da kullandığı polis aracıyla geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan 1 yıllık polis memuru Ali Emre Cevizci, doğum yeri olan Konya’nın Hüyük ilçesinde gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.
Edinilen bilgiye göre, İstanbul’da görev yapan trafik polisi Ali Emre Cevizci, resmi araçla görev için arkadaşını almaya giderken Arnavutköy Haraççı Köyü Kazlıbosna yolunda bir doktorun kullandığı bir başka araçla çarpıştı. Kaza sonucu tarlaya uçan resmi araç içerisinden ağır yaralı olarak çıkarılan Cevizci, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Genç polis memurunun cenazesi, memleketi olan Konya’nın Hüyük ilçesine bağlı Selki Mahallesine getirildi. Selki Merkez Camisi’nde öğlen namazının ardından kılınan cenaze namazını müteakip Cevizci’nin Türk bayrağına sarılı tabutu, toprağa verileceği kabristana kadar omuzlarda taşındı. Cevizci’nin cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi.
Cenaze törenine, Konya İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Hüyük İlçe Kaymakamı Bayram Türker, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Özdemir, Hüyük Garnizon ve Jandarma Komutanı Sefa Kaya, Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Şahin, AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mehmet Babaoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Yüksel Taşkesen, kurum amirleri, polis teşkilatı mensupları, vatandaşlar, şehidin ailesi ve mesai arkadaşları katıldı.
Genç yaşta şehitlik mertebesine ulaşan polis memurunun kısa süre önce nişanlandığı öğrenildi.