Kumrulular, Kumrulu Yönetici ve İşadamları Derneği tarafından düzenlenen “4. Birlik ve Beraberlik Gecesi’nde buluştu. Siyaset dünyasının da bulunduğu gecede, ünlü sanatçıların eşsiz yorumuyla Kumrulular müziğe doydu.
Kumrulu Yönetici ve İş Adamları Derneği (KUYİAD) tarafından Maslak’ta bulunan Steingerberger Hotel’de “4. Birlik ve Beraberlik Gecesi” düzenlendi. Geceye, Başbakanlık Teftiş Kurulu Başkanı Yunus Arıncı, AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, Kumru Belediye Başkanı Murat Hatipoğlu, Kumru Müftüsü Aykut İli, KUYİAD Yönetim Kurulu Başkanı Özay Dervişoğlu, Ordu Dernekler Federasyonu Başkanı Ali Çelik, Kumrulular Derneği Başkanı Celal Zengince, AK Parti Kumru İlçe Başkanı Murat Yaylak, ünlü sanatçılar Sami Aksu, Coşkun Sabah ve Çiğdem Tunç ve çok sayıda Kumrulu katıldı. Gecenin sunumunu yapan Çiğdem Tunç, “Memleketim” şarkısını söyleyerek sahneye geldi. Tunç ile beraber Kumrulular da hep birlikte şarkıyı seslendirdi. CHP Milletvekili Çelebi’nin de şarkıyı söylediği görüldü. Tunç’un ardından sahneye Sami Aksu geldi. Aksu da birbirinden güzel şarkılarını Kumrulular için söyledi.
Organizasyon hakkında açıklamalarda bulunan KUYİAD Yönetim Kurulu Başkanı Özay Dervişoğlu, 4’üncü geceyi düzenlediklerini belirtti. Dervişoğlu, “KUYİAD bundan 3 yıl önce ilk gecesini yaptı. Bundan önceki gecelerimizle bu gece arasında katılım olarak çok büyük fark var. Derneğimizin o aşamaları tanıtım amaçlıydı. Şuan derneğimiz bir marka halinde geldi. Kumrulu hemşehrilerimiz sağ olsunlar bize güveniyorlar. Böyle yüksek bir katılım göstererek de bizi çok mutlu ettiler. Tüm misafirlerimize hoşgeldiniz diyorum” dedi.
Geceye katılan Kumrulu bir genç, “Başkanımız iyi bir otelde iyi sanatçılarla çok güzel bir gece hazırladı. Kendisine teşekkür ediyoruz. Gece güzel geçiyor, her organizasyona katılıyorum” dedi. Kumrulu Hamza İnç de, “Organizasyon gerçekten çok güzel, KUYİAD yönetimini ve başkanına çok teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir mekanda, dostlarla birlikte güzel bir gece geçiriyoruz. Kendisine bu organizasyondan dolayı teşekkür ediyoruz. Elimden geldikçe bu organizasyonlara katılmaya çalışıyorum” ifadelerini kullandı. Başka bir Kumrulu ise “Önemli olan aynı kalbi ve duyguları taşıyan insanların bir arada olmasıdır. Ortam çok güzel ve sıcak, Kumrulular olarak aynı çatı altında güzel bir birliktelik olmuş. Başkanımıza ve katılımcılara çok teşekkür ediyorum. İnşallah daha sonraki dönemlerde de güzel etkinliklere imza atarlar” diye konuştu.