Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili adayı Lütfi Elvan, Antalya’da yaşayan yabancı uyruklu Türk vatandaşlarıyla yaptığı sohbette, “Demre ve Kaş bölgesine 5 milyon yolcu kapasiteli bir havaalanı inşa edeceğiz” dedi.
Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili adayı Lütfi Elvan, seçim çalışmaları kapsamında Antalya’da yaşayan yabancı uyruklu Türk vatandaşları ile bir araya geldi. Antalya’nın Alanya ilçesinde gerçekleştirilen toplantıya İsveç, Rusya, Norveç, Almanya, Polonya, İngiltere, Finlandiya, İrlanda ve Ukrayna temsilcileri katıldı. Yabancı uyruklu Türk vatandaşlarına Antalya’da yapılacak olan 3. havaalanı ve hızlı tren hakkında bilgi veren Elvan, “Demre ve Kaş bölgesine 5 milyon yolcu kapasiteli bir havaalanı inşa edeceğiz. Havaalanının yer tespitini yaptık. Proje çalışmalarına başlayacağız. Proje çalışmalarını bitirir bitirmez yapım işlemine başlayacağız. Antalya’ya 2 tane hızlı tren hattı getiriyoruz. 2016 yılının ilk yarısında başlayacağız’’ diye konuştu.
Toplantı sonrası yabancı uyruklu Türk vatandaşları Elvan’a teşekkür etti ve ziyaretten dolayı duydukları mutluluğu dile getirdi.