MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Erdem Karakoç, “Bütün Türkiye’yi kucakladık. Halkımızın her kesimiyle birlikte siyaset yapıyoruz. 1950 yılında Adnan Menderes’in, 1965 yılında Süleyman Demirel’in, 1973 yılında Bülent Ecevit’in ve 1983 yılında Turgut Özal’ın halk nezdinde yakaladığı rağbeti görüyoruz” dedi.
MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Erdem Karakoç seçim çalışmalarını Esenyurt ve Beylikdüzü’nde sürdürdü. Karakoç, esnaftan ve sokakta karşılaştığı vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Vatandaşlardan gördüğü yakın ilgiden memnun olan Erdem Karakoç, herkesten sandığa gitmelerini ve tercihlerini bu dönemde MHP için kullanmalarını istedi. MHP’nin, Türk siyasi tarihinde belirli dönemlerde bazı liderlerin ve partilerin yakaladığı sosyal ve siyasi dalgayı yakaladığını ifade eden Erdem Karakoç şunları söyledi:
“Halkımızın çok yoğun teveccühü ile karşılaşıyoruz. MHP bugün itibariyle toplumumuzun her kesimiyle birlikte siyaset yapmaktadır. Özellikle işçi, memur kesimi, ev hanımlarımız ve üniversite öğrencilerimiz, esnafımız tamamen umudunu MHP’ye bağlamıştır. İnşallah bu umutları boşa çıkarmayacağız. Partimiz ve Liderimiz Devlet Bahçeli çok iyi hazırlanmış bir seçim beyannamesi ile halkımızın karşısına çıkmıştır. Türk milleti şunu iyi görüyor. MHP ve ilkeli lideri ne söz vermişse yapar. Söylediklerinin arkasında durur. Milletimizin bu sosyal tabakalarının yanı sıra Edirnelisi, Karslısı, Sinoplusu, Mersinlisi ve Sivaslısı herkesle birlikte hareket halindeyiz. Buluşmadığımız, gitmediğimiz hiçbir muhit ve kesim yoktur. MHP Türkiye’nin bütünüyle siyaset yapıyor. İnsanımızın sıkıntılarını siyasette çare arıyor. İnşallah 7 Haziran MHP’nin iktidara geldiği seçim tarihi olarak tarihe geçecektir.”