Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Şarkışla’da üniversite öğrencilerine seslenerek, “2023 hedefine giderken yeni Türkiye’yi inşa edenler arasında bizde varız diyeceksiniz” dedi.
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Şarkışla Gençlik Kolları tarafından düzenlenen gençlik buluşmasına katıldı. Yılmaz burada yaptığı konuşmada, “Bu millete hizmet eden parti AK Parti’dir. Muhalefetten hizmet gelir mi? Yapamaz gücü yok. Muhalefet konuşur, AK Parti yapar. Sivaslıların konuşmaya mı ihtiyacı var? Hizmete mi ihtiyacı var? Bizim hizmet edecek kişiyi Ankara’ya göndermemiz lazım. Buradan seçtiklerinizle aynı zamanda yedi düvele şu mesajı vereceksiniz. 2023’e doğru giderken Türkiye Cumhuriyetimizin 100’üncü kuruluş yıl dönümünde yeni Türkiye’yi inşa edenler arasında bizde varız diyeceksiniz. Yeni Türkiye’nin mimarları olarak bu yolda yürümeye var mısınız? Eğer siz varsanız umutsuzluktan, karamsarlıktan, bu ülkenin üzerindeki karabulutlardan, belirsizlikten, yoksulluktan ve gelecekten kaygı duymak yok” dedi.
0 Yağmur altında gerçekleşen programda konuşan Yılmaz, “44 eserin kiminin açılışını yapacağız, kiminin temelini atacağız, kiminin de tanıtımını yapacağız. Hakkın rızasını kazanmak halkın rızasını kazanmaktan geçiyor. Halkın rızasını kazanmakta bu aziz millete hizmet etmekten geçiyor. Allah yüzlerini ak eylesin. Allah birliğimizi, ağız tadımızı, bu ülkedeki istikrarımızı bozmasın. İnşallah evlatlarımıza aldığımız Türkiye’den daha iyi bir Türkiye vereceğiz” diye konuştu.
Bakan Yılmaz ve beraberindeki il protokolü edilen duanın ardından 44 eserin temel atma ve açılışını gerçekleştirdi.
Programın sonunda AK Parti Şarkışla İlçe Başkanı Abdurrahman Kılıç, Bakan Yılmaz’a üzerinde resminin işlemeli tablo şeklindeki halıyı hediye etti. Bakan Yılmaz buradaki programın ardından Şarkışla Kaymakamlığı ve Şarkışla Belediyesi tarafından hayata geçirilen 246 milyon TL değerindeki 44 projenin temel atma ve açılış törenine katıldı. Şarkışla Stadyumu’nda gerçekleşen programa Bakan Yılmaz’ın yanı sıra Vali Alim Barut, Şarkışla Kaymakamı Davut Gül, İl Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan ve diğer il protokolü üyeleriyle birlikte vatandaşlar katıldı.