Müzik dünyasının yenilikçi ve üretken saksafoncularından iki Grammy ödüllü Ernie Watts, Kerem Görsev Trio ile Amara Sealight Elite açılışındaki caz performansı ile konukları büyüledi.
Deniz Işığı Otelcilik, Kuşadası’nda deniz ve güneşin ötesinde bir tatil anlayışı ile konuklarına farklı bir konseptte hizmet verecek olan ve içerisinde Avrupa’nın en iddialı thalassotherapi merkezi olan Relais Thalasso Kuşadası’nın da bulunduğu ve 35 milyon Euro yatırımla inşa edilen 392 odalı Amara Sealight Elite otel projesini hayata geçirdi.
GÖRKEMLİ AÇILIŞA MUHTEŞEM PERFORMANS

FRANSA DIŞINDAKİ İLK MERKEZ
Fransa’nın en önemli thalasso kuruluşu Relais Thalasso Kuşadası’nı bünyesinde bulunduran Amara Sealight Elite, Kuşadası’nı Türkiye’nin tek otantik geleneksel Thalassotherapi merkezi olarak dünyanın önemli destinasyonlarından biri yapma konusunda iddialı. 4000m2 alanda hizmet verecek olan Relais Thalasso Kuşadası, Türkiye ve dünyadan gelecek olan konfor ve yüksek standart tutkunlarının yeni adresi olmaya aday.
Amara Sealight Elite ve Relais Thalasso Kuşadası, Fransa’nın alanındaki en önemli markası Relais Thalasso’nun, Fransa dışındaki ilk ve tek noktası. Önleyici sağlık inovasyonu ve Thalassonun keyif dalgasını deniz suyunun tüm nimetleri ile sunan merkezde konuklar mevsimsel değişiklik, yoğun iş temposu, stress ve yorgunluğa karşı Thalassoterapi kürlerinin eşsiz ve kıyaslanamaz faydalarından yararlanabilecek.
DÜNYACA ÜNLÜ MARKALARLA LEZZET DURAĞI