Eskişehir’de askerden izne gelen genç, kız arkadaşına doğum gününde ilginç bir evlenme teklifi yaptı.
Şırnak’ta vatani görevini yapan ve teskere almasına 4 ay kala memleketi Eskişehir’e izne gelen 24 yaşındaki Buğra Uslu, yakın arkadaşları ile birlikte kız arkadaşı 22 yaşındaki Emine Balcı’ya gondol üzerinde evlenme teklifi planı yaptı. İki sevgili, Porsuk çayı üzerinde hizmet veren Eskişehir Büyükşehir Belediyesine ait bir gondolla yaptıkları gezinti esnasında, köprü üzerinde Buğra Uslu’nun arkadaşları tarafından ‘Benimle evlenir misin?’ yazılı afiş açıldı ve meş’aleler yakıldı. Bu durumu gören Emine Balcı neye uğradığını şaşırdı. Bir anda yapılan sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Balcı, erkek arkadaşının evlenme teklifine ‘Evet’ dedi. Yapılan sürpriz teklifi izleyen çevredeki vatandaşlar ise alkışlarla çiftin dünya girmesinin ilk adımını kutladı.
“5 YIL BAŞKALARINI EVLENDİRDİM, SIRA BİZE GELDİ”
Yaptığı sürpriz teklifle ilgili konuşan Buğra Uslu, kız arkadaşının doğum gününde evlilik sürprizi yapmak istediğini söyledi. Uslu, vatani görevini yapmadan önce gondol kaptanı olduğunu belirterek, “5 yıl kendim bu iş içinde çalıştım, 5 yıl başkalarını evlendirdim baktım sıra bize geldi değişik bir sistem yapalım dedim. Arkadaşlarımızın da varlığı ile sağ olsunlar hepsinin sayesinde yaptık bu işi bakalım Allah tamamını erdirsin inşallah” dedi.
“GERÇEKTEN ÇOK MUTLUYUM ŞUAN HEYECANDAN TİTRİYORUM”
Doğum gününde sürpriz evlenme teklifi alan Emine Balcı ise, yapılan sürpriz karşısında duygularını söyle anlattı:
“Doğum günüm bugün ve sağolsun sevgilim bana evlenme teklif etti. Çok mutluyum, gerçekten çok mutluyum şuan heyecandan titriyorum. Ama çok mutluyuz Allah tamamını erdirsin, bir yastıkta kocatsın bizi.”