Gaziantep’te Tahir Akış isimli bir vatandaş, yerde para görmenin pişmanlığını yaşıyor. Paranın sahibine bir türlü ulaşamayan Akış, paranın sahibi bulmak için ilginç bir yöntem seçerek, parayı bulduğu zemine ve çevresine afiş yapıştırıyor.
Gaziantep’te Tahir Akış isimli bir vatandaş eve gittiği sırada yerde bir miktar para buldu. Bulduğu paranın miktarını açıklamayan Akış, paranın sahibini bulmak için ilginç bir yönteme başvurdu. Akış, parayı bulduğu kaldırıma ve çevreye ‘Burada bir miktar para bulunmuştur. Para sahibi aşağıda yazılı olan numaradan bana ulaşsın. Not: Lütfen paranın gerçek sahibi arasın’ diye afiş asarak paranın gerçek sahibini arıyor.
‘AKLIMA BÖYLE BİR YÖNTEM GELDİ’
Açıklamalarda bulunan Tahir Akış, “Her zamanki gibi eve gidiyordum geldim tabi yerde dikkatimi çeken bir şey oldu baktım bir miktar para, aldım, başkası alır belki sahibine ulaştırmaz diye tabi daha sonra nasıl sahibine ulaştırırım diye düşündüm. Bir şekilde aklıma bu yöntem geldi birkaç afiş asarak belki sahibine ulaşabilirim diye düşündüm. Belki sahibi görür ya da tanıdığı görür bir şekilde bu numaradan bana ulaşır diye bu fikir aklıma geldi. İnşallah sahibine bir şekilde ulaşırım, bu parayı da ben sahibine teslim ederim “diye konuştu