Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde kaybolan 5 yaşındaki bir çocuk, Yiğit Polis Merkez Amirliği’nde görevli polis ekipleri tarafından bulunarak ailesine teslim edildi.
İlçe merkezindeki evinden uzaklaşan 5 yaşındaki küçük Sertan, Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu bahçesine girerek tek başına oyun oynadı. Kaybolduğu sanılan küçük çocuk, yoldan geçen bir vatandaş tarafından fark edildi. Duyarlı vatandaşın polise haber vermesiyle okul bahçesine hareket eden ekipler, küçük çocuğu yalnız başına oyun oynarken buldu.
Karakol ekiplerince polis otosuna alınan küçük Sertan, ailesine teslim edilmek üzere Yiğit Polis Merkez Amirliği’ne getirildi. Genç polislerin ilgi ve şefkatinden bir hayli memnun kalan küçük çocuk çok sevindi. Titiz bir araştırma sonrası küçük Sertan’ın annesine ulaşım sağlandı. Karakola gelen anne Gamze Yıldırım, küçük çocuğunu görünce büyük mutluluk yaşadı.
Polis ekiplerine teşekkür etmeyi ihmal etmeyen anne Yıldırım, “Oğlumun kısa sürede bulunmasına çok sevindim. Görevli polis memurlarına çok teşekkür ediyorum” dedi. Karakolda görevli Polis Oğuzhan Kenger de, vatandaşın her zaman huzur ve güvenliğini sağlamak, öncelikli görevleri olduğunu söyledi.