Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde film sahnelerini aratmayacak romantik bir evlilik teklifi yaşandı. Evlilik teklifi alan genç kız mutluluktan ne yapacağını şaşırdı.
Tekirdağ’a bağlı Çerkezköy Belediyesi’nde Harita Mühendisi olarak çalışan Ekrem Bacaksız, kız arkadaşına sürpriz evlilik teklifinde bulunmak için arkadaşlarının da yardımıyla Belediye Meydanı’nda organizasyon düzenledi. Ekrem Bacaksız ve kız arkadaşı Sinem Eryılmaz, Belediye Meydanı’nda bir kafede otururken, genç çiftin arkadaşları da sürpriz evlilik teklifi için kolları sıvadı.
Genç kız erkek arkadaşı Ekrem Bacaksız ile hiçbir şeyden habersiz kafede otururken, genç çiftin arkadaşları mumlardan dev bir kalp yaptı. Bütün hazırlıklar tamamlandıktan sonra Ekrem Bacaksız müsaade isteyerek kız arkadaşının yanından ayrılıp belediye meydanına gelerek mumlardan oluşturulan kalbin içine girdi. Daha sonra kafe çalışanları içinde Ekrem Bacaksız’ın yazdığı notun bulunduğu paketi, genç kıza verdi. İçinde Ekrem Bacaksız’ın duygularının yazılı olduğu notun sonunda genç kızdan cama çıkıp belediye meydanına bakması istendi. Neye uğradığını şaşıran genç kız, aşağıda mumlardan oluşan kalbin içinde erkek arkadaşını görünce gözyaşlarına hakim olamadı. Hemen aşağı inen genç kız, konfetiler, pankartlar ve çiçeklerle karşılandı.
CEBİNDEN YÜZÜĞÜ ÇIKARIP EVLENME TEKLİFİ ETTİ
Genç çift mum ışıklarından oluşan kalbin içinde dans ettikten sonra Ekrem Bacaksız diz çöküp cebindeki yüzüğü çıkardı. Bacaksız, "Seni çok seviyorum ve ömrümün kalan yıllarında seninle uyuyup seninle uyanmak istiyorum" diyerek evlilik teklifinde bulundu. Konuşmakta güçlük çeken Sinem Eryılmaz da ‘Evet’ diyerek Bacaksız’ın teklifini kabul etti.
Afyon’da Kocatepe Üniversitesi’nde 4 yıl aynı sınıfta okuyan genç çift, 5 yıldır sürdürdükleri güzel ilişkilerini evlilikle taçlandırmak için ilk adımı atmış oldu. Evlilik teklifinin ardından uzun süre birbirlerine sarılan genç çift, romantik şarkılar eşliğinde dans etti. Evlilik teklifinin yapıldığı alanda toplanan yüzlerce vatandaş da genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.
Genç çiftin kafedeki görüntüleri de gizli kamera vasıtasıyla belediye meydanına kurulan ekrandan saniye saniye izlendi.