Diyarbakır’ın Sur ilçesinde, teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Özel Harekat Polisi Buhari Ağçelik’in baba ocağı Malatya’ya acı haberi ulaştı.
Sur’da sürdürülen terör operasyonlarında şehit olan Buhari Ağçelik’in acı haberi Malatya’da ailesine iletildi. Sağlık görevlileri ile birlikte Bostanbaşı mahallesindeki Şehristan Konutlarına gelen özel harekat polisleri burada evde kimseyi bulamayınca şehidin kardeşi Nasuhi Ağçelik’in çalıştığı markete gitti. Burada acı haberi alan Nasuhi Ağçelik gözyaşlarına boğulurken şehidin annesinin misafirlikte olduğu öğrenildi.
Güvenlik görevlileri daha sonra sağlık görevlileri ile birlikte Bentbaşı mahallesine geçerek burada misafirlikte bulunan anneye acı haberi ulaştırdı. Oğlunun şehit olduğu haberi üzerine fenalaşan anne ambulans ile devlet hastanesine kaldırılırken şehit polisin henüz 1 aylık evli olduğu öğrenildi.
Bingöl’de görevli olduğu ve geçici olarak Diyarbakır’ın Sur ilçesinde görevlendirildiği belirtilen Buhari Ağçelik’in cenazesinin Diyabakır’daki törenin ardından memleketi Malatya’ya gönderileceği ifade edildi.
Şehidin anne ve kardeşi cenaze töreni için Diyarbakır’a gitti.