Adıyaman’da, bir düğün salonu işletmecisi, terör olayları nedeniyle salonundaki düğünü iptal ederek örnek bir davranış sergiledi.
Adıyaman Palmiye Düğün Salonu işletmesi sahipleri Abdullah Kuştepe ve Murat Kuştepe, Hakkari Dağlıca ve Iğdır’da asker ve polislerin şehit edilmesi üzerine örnek bir davranış sergileyerek salonda bugün yapılacak olan sünnet düğününü iptal ettiler. Sünnet düğünü olan aileyi arayan işletme sahipleri, şehitlerden dolayı düğünü iptal etmek istediğini, ilerleyen günlerde yapılması teklifini götürdü. Sünnet sahibi de düğün salonu işletmecisinin teklifini kabul ederek, düğünü ileri bir tarihe erteledi.
Palmiye Düğün Salonu girişine siyah renkli afişe, “Terörü yapana, terörü destekleyene, terör üzerinden siyaset yapana lanet olsun" yazıldı, Türk bayrakları asıldı. Çalışanların hepsi şehitler nedeniyle siyah tişört giydi.
Basın açıklaması yapan İşletme çalışanı Abdullah Yalçın, “Vatan toprağının dört bir yanından gelen şehit haberlerinin milletimizi yasa boğduğunu belirterek şöyle konuştu: "Askerlerimiz, polisimiz, korucularımız, ayrıca doktoru, öğretmeni, işçisi, esnafıyla çok sayıda vatandaşımız bu saldırılarda yaşamını yitirmektedir. Terör saldırılarında vatanımızın kıymetli evlatları şehit edilirken, ülke olarak yasta ama dimdik ayaktayız. Iğdır ve Dağlıca’dan son gelen şehit haberi yüreğimizi daha da burksa da biliyoruz ki şehitler ölmez. Vatan toprağını savunmak uğruna Iğdır ve Dağlıca’da, daha önceki zamanlarda yurdumun dört bir yanında şehit olan tüm evlatlarımıza ve Türk Silahlı Kuvvetleri’ne başsağlığı dileriz.”