Şişli Belediyesi 4 yıldır sürdürdüğü Hıdırellez kutlamaları etkinliğini bu yılda sürdürdü. Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün ev sahipliğinde Kuştepe’de düzenlenen Hıdırellez etkinliklerinde ateş yakılırken Romanlar bol bol göbek attı.
Türk kültüründe önemli bir yeri olan Hıdırellez nedeniyle Şişli Belediyesi Kuştepe Yunus Emre İmam Hatip Lisesi bahçesinde etkinlik düzenledi. Şişli Belediye Başkanı Hayrı İnönü ile belediye yetkililerinin hazır bulunduğu etkinliğe bölgede yaşayan vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Etkinlik Roman Sanat Evi Müzisyenlerinin verdiği çeşitli şarkılardan oluşan mini bir konserle başladı. Etkinlikte daha sonra İzzetpaşa Roman Dans Grubu hünerlerini sergiledi. İzzetpaşa Roman Dans Grubu’nun dans gösterisi programa katılanlar tarafından beğeniyle izlendi. Etkinlikle son olarak ise Roman Sanatçı Kobra Murat sahne aldı. Birbirinden güzel şarkıları seslendiren Kobra Murat, performansıyla katılımcılara unutulmaz bir eğlence yaşattı. Kendini müziğin ritmine bırakan Roman kadınlar ise etkinlik boyunca göbek atarak doyasıya eğlendi.
Etkinlikle konuşan Şişli Belediye Başkanı Hayrı İnönü, etkinliğe katılanların Hıdırellez’ini kutlayarak, "4. Hıdırellez şenliğinizi kutluyorum. Sizlere iyi eğlenceler diliyorum. Daha eğlencenin başındayız. Bu etkinlik daha uzun sürecek. Gece 12’ye kadar" dedi.
Yapılan konuşmanın ardından Hayrı İnönü Romanlarla birlikte okul bahçesinde Hıdırellez ateşini yaktı. Yakılan ateşin ardından Hayrı İnönü etkinlikten ayrılırken Romanlar, Kobra Murat ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendi.