MUŞ'ta 'Sosyal medyadan sosyal meydana' sloganıyla şehir stadyumunda düzenlenen etkinlikte, gençler ve çocuklar, çeşitli spor faaliyetlerine katıldı, müzik eşliğinde halay çekti.
Muş Gençlik Merkezi, 'Sosyal medyadan sosyal meydana' sloganıyla şehir stadyumunda etkinlik düzenledi. Stadyumda, futbol, basketbol, voleybol, sokak tenisi, okçuluk ve badminton gibi etkinliklere katılan çocuklar ve gençler, ardından müzik eşliğinde halay çekti. Gün boyu sosyal medyadan uzak saatler geçiren öğrenciler, bu tür organizasyonların sık sık tekrar edilmesini istedi.
Gençlik Merkezi Müdürü Murat Karataş, stadyumdaki etkinliğin faydalı olduğunu bildirdi. Merkezde görevli 10 kişilik ekibin katılımcılara farklı aktiviteler yaptırdığını anlatan Karataş, "Gençler bir süreliğine de olsa internet, bilgisayar ve telefondan uzaklaştı. Stadyumdaki farklı alanlarda faaliyetlere katıldı. Gençler, futbol, voleybol, basketbol, badminton, sokak tenisi oynayarak sosyal medya yerine sosyal meydanda eğlenceli anlar yaşadı" dedi.

FOTOĞRAFLI