Dört medeniyete ev sahipliği yapan Bursa’nın İznik ilçesi, tarihiyle olduğu kadar tabiat güzellikleriyle de adından söz ettirmeye devam ederken İznik’in 15 kilometre kuzeybatısında Samanlı dağlarının arasında yer alan Tacir kanyonu ziyaretçilerini bekliyor.
İznikli doğa tutkunları Hilmi Sarı ve İbrahim Topuz’un keşfettiği Tacir köyüne 5 km mesafede bulunan, kanyonun uzunluğu 15 kilometreyi bulurken şimdiden doğa tutkunları görülmesi gereken yerler arasında yer almaya başladı. Sarısu ve Kırkharman derelerin birleşiminden oluşan Tacir kanyonunda, 2 ila 40 metreyi bulan 236 şelale ve 64 adet havuz bulunurken 4 mevsim doğa ve fotoğraf tutkunları tarafından ziyaret edilmesi bekleniyor.
Bursa AK Parti Milletvekili adayı Dr. Cemalettin Kani Torun, 7 Nisan’da adaylıkların açıklanmasının ardından seçmenleriyle buluştu. Fomara’da bulunan seçim bürosunda gerçekleşen sosyal medya buluşmasında seçmenlerle bir araya gelen Torun, 3 yıl Büyükelçiliği yaptığı Somali’den burs alarak Türkiye’ye gelen öğrencilerde katıldı.