Erzurum’da genç adam tarihi Yakutiye Medresesi önünde kız arkadaşına sürpriz evlilik teklifinde bulundu. Medresenin önünü mumlar ve balonlarla süsletip, arkadaşlarına pankart açtırarak evlilik teklifinde bulunan genç adam aldığı ‘evet’ cevabı üzerine adeta mutluluktan uçtu.
Erzurum’da fotoğrafçılık işiyle uğraşan Yasin Gezici, Başak isimli kız arkadaşına sürpriz evlilik teklifi yaptı. Gezici, sevgilisi gelmeden önce kız arkadaşının arkadaşları ve kendi arkadaşlarının yardımı ile Yakutiye Medresesinin önündeki alanı mumlarla ve balonlarla süsleyip, ışıklardan kalp oluşturdu. Başak’ın gelmesi üzerine sürpriz evlilik organizasyonunu uygulamaya koyan Yasin Gezici, kız arkadaşının önünde diz çöküp evlilik teklifinde bulunurken, bu sırada da ‘Benimle Evlenir misin?’ pankartı açıldı. Genç kızın ‘Evet’ cevabı üzerine genç çiftler adeta mutluluktan uçtu. Arkadaşları ise genç çifti alkışlayarak mutluluklarına ortak oldu.
Yasin’le uzun süredir arkadaş olduğunu belirten Başak, "Çok şaşırdım. Böyle sürpriz bir evlilik teklifi beklemiyordum. Çok mutlu oldum" dedi.