Memur-Sen Gaziantep İl Temsilciliği, şehitler için basın açıklaması düzenleyerek, terörü lanetledi. Yürüyüş alanında şehit annesi bir kadının ağlaması yürekleri dağladı.
Gaziantep Yeşilsu Parkı’nda bir araya gelen Memur-Sen Gaziantep İl Temsilciliği, yaşanan şehit haberlerinden dolayı basın açıklaması düzenledi. Memur-Sen Gaziantep İl Temsilciliği, basın açıklamasının ardından dev bir Türk bayrağı açarak kentte yürüyüş yaptı. Yürüyüşe, çevredeki vatandaşlar alkışla destek verdi. Yürüyüş sırasında, ‘Türkiye’ye canımız, feda olsun kanımız’, ‘Şehitler ölmez, vatan bölünmez’, ‘Kahrolsun PKK’ sloganları atıldı. Şehitler için yürüyüş yapan kalabalığı gören bir kadın ise "Ben de şehit annesiyim" diyerek gözyaşlarına boğuldu. O anlar, görenlerin yüreklerini dağladı.
Toplanan grup adına konuşan Memur-Sen Gaziantep İl Temsilciliği Başkanı Ahmet Gök, “Dağlıca olmak üzere, ülkemizin çeşitli şehirlerinde yaşanan ve milletimizi derinden sarsan eli kanlı terör örgütünün saldırılarını şiddetle kınıyor lanetliyoruz” dedi.
Şehitler için yapılan yürüyüş, Memur-Sen İl Temsilciliği önünde son buldu.