Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ankara İl Kadın Girişimciler Kurulu, Ankara’daki kadın sivil toplum kuruluşları temsilcileri bir araya geldi.
Ankara Sanayi Odası’nın (ASO) koordinatörlüğünde çalışmalarını sürdüren TOBB Ankara İl Kadın Girişimciler Kurulu, Ankara’da faaliyet gösteren kadın sivil toplum kuruluşları ile ilişkileri geliştirmek, yaşanan sorunları görüşmek ve çözüm önerileri üretmek amacıyla ASO’da düzenlenen toplantıda kadın sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile bir araya geldi. Toplantıya, ASO Yönetim Kurulu Üyesi Aytaç Dinçer, TOBB Ankara İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Serpil Polat ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Aktif İş Kadınları Derneği, Ankara Barosu Kadın Hakları Merkezi, Kalder, Yaşama Değer Derneği, Anadolu Kadın Gücü Derneği, Uçan Süpürge Kadın İletişim ve Araştırma Derneği, Kadın Hareketi Derneği, Türkiye Kalkınma Vakfı, ANAÇEV, Kadın ve Gençlik Platformu Derneği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Proje Üretenler Derneği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Ümitköy-Çayyolu Şubesi, Türk Kadınlar Konseyi Derneği, Türk Anneler Derneği yetkilileri katıldı.
Toplantının açılışında TOBB Ankara İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Serpil Polat, kurulun faaliyetleri, projeleri ve hedeflerini anlatarak, STK’ların eksenlerindeki çalışmalarını ve girişimci kadınlarla işbirliği içinde olmaları gerektiğini ifade etti.
ASO Yönetim Kurulu Üyesi Aytaç Dinçer de, katılımcılara bu tarz etkinliklerin sürekli olması gerektiğini belirterek, Ankara Sanayi Odası olarak kadın girişimcilere her zaman destek vereceklerini kaydetti.
Açılış konuşmalarının ardından STK başkanları kendilerini tanıttı ve kokteyle geçildi.