Trabzon’un Akçaabat ilçesinde dün sobadan sızan gazdan zehirlenerek hayatlarını kaybeden Medine Kalyoncu, eşi Mahmut Kalyoncu ve torunları Mert Ali Kalyoncu toprağa verildi.
Akçaabat ilçesi Yaylacık Mahallesi’ndeki Galeria Sokak’ta bir apartmanda yaşayan Medine Kalyoncu (62), eşi Mahmut Kalyoncu (65) ve engelli oğulları Erhan (30) ile torunları Mert Ali (12) ve Mahmut Can Kalyoncu (12) dün sobadan sızan gazdan zehirlenmişti. Medine ve Mahmut Kalyoncu ile torunları Mert Ali Kalyoncu hayatlarını kaybederken, Erhan Kalyoncu ile diğer torunları Mahmut Can Kalyoncu ise Haçkalıbaba Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştı. Hayatını kaybedenler bugün ilçenin Kavaklı Mahallesi’ndeki Rahman Camii’nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazı öncesi akraba ve yakınları hayatını kaybedenlerin tabutlarına sarılarak gözyaşı döktü. Cenazede annesi, babası ve bir oğlunu kaybeden Aykut Kalyoncu taziyeleri kabul etti.
AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ve AK Parti Trabzon milletvekili aday adayı Adnan Günnar’ın da katıldığı cenaze namazlarının ardından Medine ve Mahmut Kalyoncu çifti Orta Mahalle’de, Mert Ali Kalyoncu ise Meşeli Mahallesi’nde 2 yıl önce trafik kazasında hayatını kaybeden annesi Hatice Kalyoncu’nun yanında toprağa verildi.
Sobadan sızan gazdan zehirlenen Mahmut Can ve Erhan Kalyoncu’nun sağlık durumlarının ise iyi olduğu öğrenildi.