2015 Yılında kurularak il ve ilçelerde teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren Tüm Belediye ve Genel Hizmet İşçileri Sendikası Rize il teşkilatını oluşturdu.

Tüm Belediye Ve Hizmet İşçileri Sendikası Rize İl Başkanlığı’na Hasan Kansızoglu atandı. Başkan Kansızoğlu’na görevlendirmeyi yapan THİS Genel Başkanı Necati Oruç “Tüm İş Konfederasyonu çatısı altında, özgür ve hür yapılanma içinde yerini alan Tüm Hizmet İş Sendikası; vizyon, misyon, amaç, ideal, dinamik teşkilat yapısı, plan, program ve projeleri ile yeni heyecan, yeni fikirler ve yenilikçi inovasyonel mantığını ve farklılığını ortaya koyarak işe başlamıştır. kurduğumuz il ve ilçe teşkilatlarımızla güçlenerek, hedeflerimize ulaşacağız “ dedi

Tüm Belediye Ve Hizmet İşçileri Sendikası Rize İl Başkanı Hasan Kansızoglu “aldığı bu görevle birlikte Üyelerimizin memnuniyetini artırmak, tecrübeli ve bilinçli yönetimimiz, sosyal sorumluluk, kalite anlayışımız ve yeterliliğimizle sendikal etkinliğimizi her daim iyileştirmek için mücadele edeceğiz “ dedi.