AK Parti Antalya Milletvekili adaylarının Manavgat’ta gerçekleştirdiği seçim çalışmalarına destek veren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, esnaflardan ve vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Demokrasi Bulvarında caddenin bir tarafında milletvekili adayları esnaf ziyaretinde bulunurken karşı caddede Büyükşehir Belediye Başkanı Türel ve AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer esnafları ziyaret ederek sohbet ettiler. Esnafların tek tek elini sıkan, kendisinden bir istekleri olup olmadığını sorarak hayırlı işler dileyen Başkan Türel’e esnafların yanı sıra caddedeki vatandaşlarda yoğun ilgi gösterirken bol bol fotoğraf çektirdiler.
Demokrasi Bulvarındaki esnafların ortak talebi iş yerlerinin su baskınına maruz kalmasının engellenmesi olurken, Türel esnaflara müjdeli haberler verdi. Demokrasi Bulvarı başta olmak üzere Manavgat’ta su baskınına maruz kalan yerlerin bir daha aynı durumla karşılaşmaması için gereken ihalelerin yapıldığını belirten Türel “İnşallah turizm sezonunun sonuna doğru çalışmalar başlayacak ve su baskınları tarihe karışacaktır” dedi.
Demokrasi Bulvarındaki esnafların Türkbeleni projesinin hayata geçirilmesiyle işlerinin daha da iyileşeceğine dikkat çeken Başkan Türel “Hemen karşımızdaki Türkbeleni’nde Türkiye’de örnek teşkil edecek bir projeyi hayata geçireceğiz. Bu proje ile Manavgat’ın marka değerine katkıda bulunurken Türkbeleni’ne en yakın esnaflar olarak sizlerde bu durumdan yararlanacaksınız. Yapacağımız köprülü kavşaklarla trafiğin rahatlamasını sağlayacağız. Sizlerin talepleri doğrultusunda her türlü hizmeti ayağınıza getireceğiz” dedi.
Ziyaretler sırasında fotoğraf çektirmek isteyen gençlerin turizm çalışanı olduğunu öğrenen Türel, Turizm çalışanları için özellikle de dar gelirli turizm çalışanlarına yönelik toplu konut projesini hayata geçireceklerini, turizm çalışanlarının TOKİ aracılığıyla yapılacak konutlara kira öder gibi sahip olacaklarını söyledi.