Ünlü oyuncu Fatma Girik ve Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, Muğla’nın Bodrum ilçesinde oy kullandı.
Torba Mahallesi’nde bulunan bir restoranda kurulan sandıklara gelen Yeşilçam’ın unutulmaz isimlerinden Fatma Girik oyunu kullandı. Oy kullandıktan sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Girik, hastanelere sandık konulmasını istedi. Gönlünün istediği partiye oy verdiğini ifade eden Girik, "Vatana millete hayırlı olur inşallah. Adaletli bir seçim olur. Bu milletin seçtiği her parti başımızın tacı" dedi.
MEMDUH ÜN’DEN KÖTÜ HABER
Girik, hayat arkadaşı Memduh Ün’ün hastanede yattığı için oy kullanamadığını söyleyerek, "Memduh Ün’ün durumu iyi değil. 56 yıllık hayat arkadaşım, çok zor bir durum. Her gün hastaneye gidip geliyorum. 6 aydır her gün hastanedeyim. İnşallah iyileşir. Ümidimizi kesmiyoruz" ifadelerini kullandı.
AYDIN DOĞAN OYUNU KULLANDI
Fatma Girik’in ardından oy kullanmaya gelen Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan da Mehmedin Yeri isimli restoranda oy kullandı. 1203 nolu sandıkta oy kullanan Doğan, "Her vatandaş gibi biz de gönlünüzden geçen partiye oy verdik. Millete hayırlı uğurlu olsun. Güzel şeyler olacak inşallah. Yarından itibaren yeni bir hükümet kurulacak, memleketimizde seçim gerginlikleri bitecek. Herkes işine bakacak ve gerginliğin bittiği, sakin bir ülke olacağız" dedi.