İzmir’in Bayraklı ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında ünlü popçu Murat Boz’un verdiği konser, hayranlarına coşkulu bir gece yaşattı. Şarkıcı Boz, konserde hayranlarına yeni sinema filminin müjdesini verdi.
Bayraklı belediyesinin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlediği dört güne yayılan Gençlik ve Spor Festivali sona erdi. Festivalin son günü, Manavkuyu’dan Smyrna meydanına Ata’ya saygı yürüyüşü gerçekleştirildi. 19 Mayıs gecesi ünlü şarkıcı Murat Boz, Smyrna meydanında hayranlarıyla buluştu. Şarkıcı Boz, seslendirdiği eserleriyle sevenlerine keyifli bir gece yaşattı. Sanatçı performansıyla dikkat çekerken, konsere katılan onlarca vatandaş zaman zaman söylenen şarkılara bir ağızdan eşlik etti.
YENİ SİNEMA FİLMİ MÜJDESİ
İzmir’de bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren sanatçı Murat Boz, hayranlarına birde müjde verdi. Boz, İzmir’de çekilen ve baş rolünde oynadığı “Haydi inşallah” adlı sinema filminin yenisinin yine İzmir’de çekileceğini söyledi.
Konser öncesi bir konuşma yapan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, kalabalığa doğru dönerek, "Mustafa Kemal’in askerleri burada mısınız?” diye sordu. Alandakiler de bir ağızdan ’evet’ diye yanıt verdi. Başkan Karabağ, daha sonra bu yanıta karşılık, "O zaman duyması gerekenlere buradan birkaç sözüm var. ’Gericiler, bölücüler, Atatürk, Cumhuriyet düşmanları bu sesi duyun’. Sizlerle gurur duyuyorum. Bayramınızı kutluyorum" dedi.