Ünlü sunucu Ebru Gediz, iş adamı Faik Öztunç ile dünyaevine girdi. Gediz, “Ben Faik beyle beraber hayatımı birleştirdiğim için çok mutluyum, nezaketi beni bu noktaya getirmiştir. İnşallah mutlu huzurlu bir yuvamız olur” dedi.
Sunucu Ebru Gediz ile iş adamı Faik Öztunç, Beykoz Göksu’daki Küçüksu Kasrı’nda düzenlenen törenle evlendi. Düğün törenine gazeteci Fehmi Koru, iş adamı Başaran Ulusoy ve çok sayıda seçkin davetli katıldı. Yoğun programı dolayısıyla törene katılamayan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım da düğüne çelenk gönderdi. Konukların yerini almasıyla birlikte genç çiftin nikahı kıyıldı. Nikah töreninden önce mutluluğunu İHA kameraları aracılığıyla paylaşan Ebru Gediz, “Gerçekten 6 bine yakın canlı yayınım var. Sizler meslektaşlarım olarak çok iyi biliyorsunuz. Ancak bu başka bir heyecan, hiç heyecanlanmayacağımı düşünüyordum ama dün geceden beri çok heyecanlıyım. İnsanın tabii hayatını paylaşacağı hayat arkadaşını seçmesi, onunla bir ömür boyu beraber olacağı anlamına geliyor. Onun kararını vermesi takdir edersiniz ki çok kolay değil” dedi.
İHA’ya da teşekkür eden Gediz, “Ben Faik beyle beraber hayatımı birleştirdiğim için çok mutluyum, nezaketi beni bu noktaya getirmiştir. İnşallah mutlu huzurlu bir yuvamız olur. Ben özellikle İhlas haber Ajansı’na çok teşekkür ediyorum. Haberin gerçek noktasıdır. Pek çok başarılı haberimizde de imzası vardır. Şahsınızda bütün ajansa çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
İş adamı Faik Öztunç ise, “Ben daha heyecanlıyım. Ama Ebru hanımı tanıdığım ve onun eşi olacağım için çok sevinçli ve gururluyum. Bu duygu her şeyin üstündedir” dedi.
Ebru Gediz, daha sonra Faik Öztunç ile nikah masasına oturdu. Genç çift, nikahlarının kıyılmasının ardından dans etti.