Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Uludağ’da gönüllü olarak katıldığı tatbikatta kaza geçirip engelli olan Murat Çakar’ı ziyaret etti.
Karaloğlu, dünya otomotiv sektöründe söz sahibi firmalara oto koltuğu üreten Diniz Johnson Controls Oto Donanım Sanayi ve Ticaret A.Ş. fabrikasını ziyaret etti. 3 ayrı departmanda 1 dakika içerisinde oto koltuğu dizayn eden fabrikayı gezen Karaloğlu, yetkililerden bilgi aldı. Fabrikada çalışan ve 2013 yılında Uludağ’da bir tatbikata gönüllü olarak katılıp, geçirdiği kaza neticesinde engelli olan Çakar, Karaloğlu’nun bir kez daha takdirini kazandı. Çakar’ın kazadan dolayı yılmadığını anlatan Karaloğlu, “Murat kardeşimiz, Uludağ’da zorda kalanları kurtarmak için, 2013 yılında yapılan tatbikata gönüllü olarak katılmıştı. O talihsiz kazadan sonra yılmadı. Bizde, ‘Bu kocaman yürekli adamdan, gidelim biraz moral alalım. Moral verelim’ dedik. Ayrıca kazadan sonra sahip çıkan ve iş yerini Murat’a göre dizayn eden Diniz Johnson fabrikasının yöneticilerini kutluyorum” dedi.
Çakar ise, “Her zaman desteklerini esirgemeyen sayın valimize ve Diniz Johnson fabrikasının çalışanlarına sonsuz şükranlarımı arz ediyorum” şeklinde konuştu.