Yarın Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Ramazan Yıldırım ve daire başkanı  Soner Erkek sanayi sitesinin yapımı ile ilgili çalışmaları yerinde görmek ve incelemelerde bulunmak üzere Rize’ye gelecekler. Ziyaret öncesi Vali Ersin Yazıcı beraberinde Vali Yardımcısı Turan Yılmaz, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Erhan Kavaz ile birlikte yapılan çalışmaları yerinde görmek amacıyla Rize Modern Küçük Sanayi Sitesi'ni ziyaret etti.

 

Müteahhit firma yetkililerinden bilgi alan Vali Yazıcı, yapımı devam eden modern küçük sanayi sitesinin bitme aşamasına geldiğini söyledi. Vali Yazıcı, sitede 1.etap 12 blokta 98 iş yerinin bulunduğunu, bu iş yerlerinin önümüzdeki günlerde hak sahiplerine teslim edileceğini ifade etti. Vali Yazıcı, Küçük Sanayi Sitesi'nin 2. kısmındaki dükkânların inşasının ise 2016 yılının son çeyreğinde tamamlanmasının planlandığını kaydetti.

 

KATKIDA BULUNACAKTIR...

 

Modern Küçük Sanayi Sitesi'nin yapılmasının Rize'nin ekonomik gelişmesinde önemli bir rolü olacağını ifade eden Vali Yazıcı, "Rize Modern Küçük Sanayi Sitesi inşaatında önemli bir aşamaya gelinmiş. Yapımına 2010 yılında başlanan Modern Küçük Sanayi Sitesi birinci etap şu an itibarıyla yüzde yetmiş beş oranında yapımı tamamlanmıştır. Emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Rize Modern Küçük sanayi sitesinin yapılması ile birlikte, dağınık olarak hizmet veren işletmelerin bir arada bulunması Rize'nin planlı gelişmesine katkıda bulunacaktır."diye konuştu.