Amasya Vali Yardımcısı İrfan Demiröz, vatandaşların umutlu olmaları ve devlete güvenmeleri halinde evlerinin ışıklarının asla sönmeyeceğini söyledi.
Amasya Orman Bölge Müdürlüğü’nde düzenlenen törende 6 ay süreyle istihdam edilecek bin vatandaşa seslenen Vali Yardımcısı İrfan Demiröz, “Işıklarınız evinizde asla sönmeyecek. Yeter ki umutlu olun. Var olun. Kendinize güvenin. Kendinize güvendiğiniz kadar da eşinize, memleketinize, bu devletinize güvenin. Eğer bu devlet yaşarsa biz yaşayacağız değerli kardeşlerimiz. Eğer bu bayrak dalgalanırsa biz huzurlu olacağız, mutlu olacağız” dedi.
Kendisinden önce konuşan Amasya Orman Bölge Müdürü Yaşar Sarı ve İşkur Müdürü Osman Yılmaz gibi arızalanan mikrofonunun azizliğine uğrayıp bir süre mikrofonsuz konuştuktan sonra görevlilerin getirdiği yedek mikrofonla konuşmasına devam eden İrfan Demiröz, “Her iyi, her doğrunun yanında mutlaka biraz da göz vardır. Bu gözlerde ister istemez mikrofonlara yansıyor. Yani ‘nazar kesiyor’ derler. Memleketimize nazar değmez inşallah” diye konuştu.
Demiröz, beraberindeki yöneticilerle birlikte işe başlayacak olan vatandaşlara çikolata dağıttı.