Yalova’da Terma City, bu yıl ’sömestr şenliği’ adı altında çocukların termal su ile stres atıp doğa ile iç içe güzel vakit geçirmeleri için birçok aktivite ve özel organizasyonlar hazırladı.

Çocuklara özel bir sokak şenliği planlayan ve özel bir sokak tasarlayan Terma City ebeveny ve çocuklar için sağlık ve eğlence dolu bir konaklama paketi hazırladı. Bu yıl misafirlerini konaklama ve spa terapi paketlerinde yüzde 25 ‘e varan indirim oranları ile karşılayacak olan Terma City; sömestr boyunca ücretsiz 3-12 yaş çocuklar için uzmanlarca uygulanacak olan çikolata ve köpük masajları, çocuk büfeleri, vitamin bar, ahşap boyama atölyeleri, uçan balon çocuk şenliği, resim atölyesi ve resim sergisi, maskot rock grubu, çocuklar için trafik eğitimi, hamur oyunları, yüz boyama, çocuk sineması, küçük yarışmalar ve ayrıca; Animasyon,

Fitness programları, spa paketleri, Doğa yürüyüşleri, Kültür turları, atv turları, bisiklet kiralamaları açık havada sipinning gibi aktiviteler ile sağlık dolu sosyal bir paket hazırladı.

Terma City işletme müdürü Mustafa Hüğül, sömestr tatiline yönelik rezervasyonların tüm hızıyla sürdüğünü aktararak, şunları söyledi:

‘’Tesisimizde yarı yıl tatili için şu anda yüzde 60-65 seviyesinde rezervasyonlar mevcut. Bu haftaki rezervasyonlarla ara tatili yüzde 70-75 dolulukla geçireceğiz.