Edebiyatçı yazar Mehmet Nuri Yardım tarafından verilen ve Birlik Vakfı tarafından düzenlenen Yazı ve Editörlük Kursunu başarıyla tamamlayan öğrencilere sertifika verilecek.
Yazı ve Editörlük Kursuna devam eden 19 öğrenci, 17 Mayıs Pazar günü törenle belgelerini alacaklar. Tören, vakfın Sultanahmet’teki merkezinde saat 13.00’te başlayacak. Birlik Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Av. Mehmet Alacacı’nın açış konuşmasından sonra fotoğraflarla kursun kısa bir hikâyesi anlatılacak. 2008 yılından beri Yazı ve Editörlük Kursuna devam eden öğrencilerin toplu hâtıra fotoğraflarından seçilen bir sunum gerçekleştirilecek.
Yazı ve Editörlük Kursuna üç ay devam ederek belge almaya hak kazananlar isimler: Fatma Füsun Menteş, Elif Yıldırım, Mine Köker, Fethiye Gül Aytekin, Kübra Aybastı, Kadriye Keskin, Arzu Tok, Murat Tekinok, Havva Bozan, Kevser Akyol, Samet Başormancı, Erkan Filiz, Hayriye Köprübaşı, Nur Mehmet Çarboğa, Halil İbrahim Ceylan, Mustafa Sarı, Ahmed Özdemir, Serpil Özdemir, Mehmet Fatih Korkut.