Ev tekstili sektörünün öncü ismi Maya Tekstil, Evteks 2015 fuarında PENELOPE ve Othello markaları ile tüketicilerle buluştu. Markanın, fuara özel tasarladığı yorgan gelinlik büyük ilgi gördü.
21 yıllık deneyimi ile çalışmalarını sürdüren Maya Tekstil, Yeşilköy, CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenlenen 21. İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı Evteks 2015’e katıldı. Fuarda geçen senelerde olduğu gibi PENELOPE ve Othello markalarına ait en yeni ürünlerini tanıtan marka, bayilerini de unutmadı.
Fuar kapsamında düzenlenen ve yüzde 32’ye varan iskonto avantajlarını kapsayan bayilere özel Evteks kampanyası Maya Tekstil’in güvenilir iş ortağı olan bayilerinden ilgi gördü. Fuarla birlikte son bulan bayi kampanyasının tüketicilere yönelik olan ve yüzde 25’e varan indirimi kapsayan bölümü ise 15 Haziran’a kadar sürecek.
Fuarda yerli ve yabancı pek çok konuğu ağırlayan Maya Tekstil, yorgan ve kaz tüyünden özel dizayn edilen gelinlik ile de ilgi topladı. Yüzlerce ziyaretçi Maya Tekstil’in bu özel tasarım gelinliğini yakından inceledi.
PENELOPE, fuarda en yeni ürünlerini de tanıttı. Dove Kaz Tüyü Yorgan, UNICO Lateks Destekli Kaz Tüyü Yastık, DUAL Medikal Yastık ve Thermocool Outlast Sıvı Geçirmez Yatak Alezi tüketicilerin beğenisini topladı.