Geçtiğimiz akşam ailesine ait otomobil ile kırmızı ışıkta dururken arkadan gelen Tır’ın çarpması sonucu araç içinde ağır yaralanarak kaldırıldığı hastane de vefat eden Giresun Güce Düzçukur Köyü nüfusuna kayıtlı Ferdi Kütük Bursa’da düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.



Millet Mahallesi Dikencik Ak Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan Cenaze namazı sonrasında Turanköy mezarlığına defin edilen Kütük’ün cenaze törenine Bursa Büyükşehir Belediyesi Danışmanı Muzaffer Karadeniz, Yıldırım Belediyesi Ak Parti meclis üyesi Metin Güneş, Bursa Tirebolu ve Güceliler Derneği Başkanı Ekrem Şen, Güce Bonçukçukur Köyü Derneği Başkanı Yakup Çukur’un yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.



AİLENİN 2.NUMARASIYDI
4 Çocuklu bir ailenin evladı olan merhum Ferdi Kütük’ün ailenin 2. evladı olduğu öğrenildi. Bir Nakliyat firmasında şoförlük yapan Babasının mesleğini çok seven Ferdi’nin ani ölümü aileyi derin üzüntüye soktu.



KAZA NASIL OLMUŞTU
Kaza, merkez Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi Çevre Yolu Trafik lambalarında dün saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Babasına ait 28 YH 569 plakalı otomobili alarak iki arkadaşıyla birlikte gezmeye çıktı. 17 Yaşındaki Ferdi Kütük, trafik lambalarında kırmızı ışıkta beklediği sırada, aynı aynı yönden gelen olan Ali G. yönetimindeki TIR önce önündeki iki araca, ardından da Ferdi Kütük ve iki arkadaşının içinde bulunduğu otomobile çarptı. Kazada hurda yığınına dönen otomobilde iki genç hafif yaralanırken, ağır yaralanan Ferdi Kütük kaldırıldığı Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde doktorların tüm müdahalelerine rağmen öldü.



Erdal Avcı / Giresun Havadis