14 Bin M2 kapalı alanı ile Bursa ve bölgesinde raşel örme kumaş üretimi, brode mekik iplikleri ve kapitone mekik iplikleri üretim tesisleri ile Türkiye’nin önde gelen firmaları arasında yer alan Altındaş Tekstil’in Bursa Kestel’deki fabrikasında gerçekleştirilen toplantı öncesi, yönetim kurulu üyeleri tesisleri gezdi.

Giresun Vakfı Türkiye’ye Yayılıyor

Bursa’dan bazı İş Adamlarının da katıldığı toplantıda Giresun Vakfının yapmış olduğu çalışmalar değerlendirildi.

Giresun’un saygın ve işinde uzman İş Adamlarının yönetimini oluşturduğu Giresun Vakfının Giresun Lobisi oluşturmak için önemli çalışmalar yaptığını belirten Vakıf Başkanı Ahmet Dokumacı; “Vakfımız içerisinde Giresun Gönüllüsü, işinde uzman, Türkiye’nin önde gelen işadamları bulunuyor. Amacımız mikro milletçilik yapmak değil ama bir başarının gelmesi gerekiyorsa birlik ve beraber olmak gerekiyor. Arkadaşlarımız ile bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.Giresun Vakfının başta Bursa, Kocaeli olmak üzere Türkiye’ye açılması için çalışmalar sürdürüyoruz ” dedi.

450 Öğrenciye Eğitim Bursu Veriyoruz

Giresun Vakfının bu dönem Devlet Üniversitelerinin Tıp ve Hukuk Fakülteleri başta olmak üzere ihtiyaç sahibi yaklaşık 450 Öğrenciye Eğitim Bursu verdiğini belirten Dokumacı; “ Geleceğimiz olan gençlerimiz için burs komisyon başkanımız Metin Koç beyefendi önderliğinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu sene için öğrencilerimiz belirlendi ve burs ödemelerini gerçekleştirmeye başladık” dedi.

Dede’ye Teşekkür Edip, Plaket Verildi

Giresun Vakfı aylık yönetim kurulu toplantılarını her ay vakıf üyesi bir İş Adamının önderliğinde yaptıklarını belirten başkan Dokumacı; “ Bir çok arkadaşımız bugün İstanbul’dan kalkarak buraya geldi. Bizleri Bursa’da ağırlayan ve aramıza bu sene katılan değerli kardeşimiz Muhammet Dede’ye ev sahipliğinden dolayı çok teşekkür ediyor bu plaketi kendine takdim etmek istiyorum. Ayrıca Hakan kardeşime bize böylesine değerli bir insanı tanıştırdığı için teşekkürü bir borç biliyorum. ” dedi.

Giresun Vakfı yönetim kurulunu tesislerinde ağırlayan İş Adamı Muhammet Dede’de ziyaretleri dolayısıyla vakıf yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederken, Giresun birlik beraberliği için her zaman elini taşın altına koyarak hayra vesile olabileceklerini söyledi.

Haber.Erdal Avcı / Bursa