Yeşil-Beyazlı kulübün Başkanı Mustafa Bozbağ, takımın ilk devrede yakaladığı çıkışı ikinci devrede de sürdüreceğini söyledi. Bozbağ, “İlk devreyi iyi bir yerde kapattık ama kupada ve ikinci devrenin ilk maçında alınan sonuçlardan sonra yapılan bazı eleştiriler var. Bunlara üzülüyoruz. Bu çocuklar bizleri buralara taşıdı, bu teknik heyet bizleri buralara taşıdı. İkinci devre inşallah bir 26 veya 30 puan daha alıp bu camiayı hak ettiği yere taşıyacağız. Biz sahaya çıktığımız zaman sonuna kadar mücadelemizi yapıyoruz ama sonuç bazen farklı veya kötü olabiliyor. Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Ben son derece memnunum geldiğimiz noktadan. Onun için bugüne kadar nasıl aile ortamında bugüne getirdiysek Mayıs’a kadarda aynı şekilde devam edeceği” dedi.
“Kimse bizden kulübü maddi açıdan zora sokacak transfer yapmamızı beklemesin” diyen Bozbağ, “Bizim önceliğimiz Giresunspor’u borçsuz hale getirmek. Transferin bitmesine 7 gün var. Giresunspor kadrosuna katkı yapacağına inandığı transferi yapacaktır. 7 günde değişik sürprizler olabilir. Gelende gidende olabilir. Ama kim gelir kim gider bunları şimdiden söylemek yanlış olur. Giresunspor’un çıkarları neyi gerektiriyorsa biz onu yaparız” diye konuştu.
VEDAT İÇİN RESMİ TEKLİFLER VAR
Takımın ve oyuncunun çıkarlar doğrultusunda Vedat’ı verebileceklerini belirten Bozbağ, “Vedat’la ilgili resmi teklifler var. Vedat’la da konuştuk, her iki tarafında çıkarını gözeterek Vedat’ı verebiliriz. Giresunspor’un menfaatlerine uygun çok iyi bir teklif gelirse, Vedat da bundan hoşnut olursa ve biz Vedat’ın yerine iyi bir oyuncu bulursak ve tüm bunlar 7 gün içerisinde gerçekleşirse Vedat’ı verebiliriz" ifadelerini kullandı.
Transferin bitmesine 7 gün kaldığını hatırlatan Bozbağ, “Bu süre içersinde Vedat yada bizim açımızdan bir şey olmazsa artık Vedat’ın kendisine gelmesi ve aklını başına alması lazım. Ona hangi takım sahip çıkmış ilk önce ona bakması gerekiyor. Biz Vedat’ın ve Giresunspor’un menfaatleri doğrultusunda Vedat’ı vermekten kaçınmayız. Tekrar söylüyorum; Bunun için her iki tarafın hoşnut olması lazım” şeklinde konuştu.